Daro Vez | O nama
15391
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15391,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

O nama

Par reči o nama i da se malo upoznamo

Ko smo i po čemu smo drukčiji?

Mi smo porodična firma koja se bavi malom proizvodnjom odabranih poklona i proizvoda. Iz tog razloga samo fleksibilni i prilagodljivi za svaku vrstu saradnje i dogovora. Kontakrirajte nas bez obaveze i saznajte šta možemo napraviti za Vas.

Savremene mašine za veženje

Tačno tako, koristimo mašine koje su se pokazale jako dobro i koje su već neko vreme na tržištu. Što ih svrstava u sami vrh mašina koje se mogu nabaviti.

Kako teče proces saradnje sa nama

Svaki segment projekta se implementira isključivo prema vašim potrebama – iznoseći pritom naše vlastite ideje i predloge, te uzimajući u obzir sve eventualne želje, ideje, uzore, pa čak i skice ako ih imate. Na svakom projektu sarađujemo kao s članom porodice, jer smatramo da zajedničkim snagama možemo doći do boljeg rezultata, s obzirom da ste Vi ti koji najbolje poznaju svoju ciljnu grupu. Naravno, u slučaju da želite da celokupno planiranje možete prepustiti nama, i to je moguće.

Pomažemo i savjetujemo – uvek besplatno!

Radimo to i kad pitate, i kad ne pitate. Zašto? Jer smatramo da se najvažnije stvari na svetu ne mogu kupiti – ljubav, sreća, i mi bismo dodali, prijateljski savjet. Ne vjerujete? Javite nam se i probajte nam postaviti jedno pitanje. Dobićete 10 odgovora, garantovano.
Ono što se takođe trudimo da dovednomo na jedan bolji nivo nego je to u ovom poslu praksa, jeste osigurati Vam kvalitetan materijal bez obzira na vaše zahteve.

PREDLOZI

Imate neki predlog koji je Vama predstavlja dilemu ili želju. Slobodno iznesite vaš predlog da probamo zajedno da ga sporevedemo.

UNIKATI

Naša proizvodnja je jako mala i skoro da se svodi na unikate. Naravno mnogi naši radovi i jesu unikati. Svakako i vaš može biti unikat.

POKLONI

Ako imate potrebu da nekoga iznenadite sa jedinstvenim poklonom koji je jedinstven i unikatan. Slobodno nas pozovite da vidimo da zajedno iznenadimo vaše drage.

IDEJE

Mogućnosti su nebrojene. Jednostavno ih nije moguće nabrojati. Treba zamisliti i dopustiti da se želja ostvari.

POKLONI

Jednostavno odaberite poklon koji ćemo probati da napravimo unikatnim.

LOKACIJA

Slobodno nas posetite da vidimo da zajedno napravimo najbolje rešenje.

TESTIMONIALS